
US hovězí svíčková

Léto je tu a počasí máme luxusní. Grilování je super nápad, tak jsme si pro Vás připravili několik super steaků za výhodné ceny
Připravili jsme si pro vás výborné US Prime steaky s hlubokým mramorováním a šťavnaté steaky z Austrálie.
O tom, jak dobré je maso na vašem talíři, rozhoduje mnoho věcí. Velkou roli hraje i stáří a zrání masa. Jde o biochemický proces, který se odehrává po porážce ve svalové tkáni. Maso se mění, postupně se stává měkčím, křehčím a získává tak typickou vůni a vzhled.
Hovězí maso zraje při teplotách kolem nuly a opravdová hovězí chuť se vyvine asi po 14 dnech. Nejlepší bývá obvykle s blížícím se koncem expirační doby. V případě masa z Uruguaye je to 3-4 měsíce intenzivního zrání a k vám se tedy dostává maso už vyzralé a připravené na kulinářský zážitek.