Potřebujete poradit? Volejte +420 605 185 000
Výborné vyzrále hovězí

Specializujeme se na steaky

V naší nabídce najdete jen ty nejšťavnatější kousky masa - ať už z Jižní nebo Severní Ameriky, Austrálie, nebo třeba prémiové kousky z Japonska.

Celá nabídka




Naše 4 nejoblíbenějších steaky
OD LEVNĚJŠÍCH AŽ PO PRÉMIOVÉ




Jak hovězí maso zraje?

Při koupi hovězího masa se rozhodně nezapomeňte ujistit, jak dlouho zrálo. Zrání masa má totiž velký vliv na jeho výslednou chuť.

Hovězí maso zraje při teplotách kolem nuly a opravdová hovězí chuť se vyvine asi po 14 dnech. Nejlepší bývá obvykle s blížícím se koncem expirační doby. V případě masa z Argentiny je to 3-4 měsíce intenzivního zrání a k vám se tedy dostává maso už vyzralé a připravené na kulinářský zážitek.

Jak si připravit výborný steak

Také pro Vás máme pár tipů na to, jak si steak správně připravit. V našem prvním článku se dozvíte pár základních pravidel pro přípravu steaku. V druhém článku můžete zjistit, jaký je rozdíl v propečení steaku a jak dlouho steak dělat, abyste si na něm co nejvíce pochutnali.