
Uruguayský hovězí Rib Eye

V naší nabídce najdete jen ty nejšťavnatější kousky masa - ať už z Jižní nebo Severní Ameriky, Austrálie, nebo třeba prémiové kousky z Japonska.
Celá nabídkaPři koupi hovězího masa se rozhodně nezapomeňte ujistit, jak dlouho zrálo. Zrání masa má totiž velký vliv na jeho výslednou chuť.
Hovězí maso zraje při teplotách kolem nuly a opravdová hovězí chuť se vyvine asi po 14 dnech. Nejlepší bývá obvykle s blížícím se koncem expirační doby. V případě masa z Argentiny je to 3-4 měsíce intenzivního zrání a k vám se tedy dostává maso už vyzralé a připravené na kulinářský zážitek.
Také pro Vás máme pár tipů na to, jak si steak správně připravit. V našem prvním článku se dozvíte pár základních pravidel pro přípravu steaku. V druhém článku můžete zjistit, jaký je rozdíl v propečení steaku a jak dlouho steak dělat, abyste si na něm co nejvíce pochutnali.