Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a k zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat). S našimi partnery z oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informace o Vašem používání stránky v anonymizované formě. Bližší informace naleznete zde.
Marketing
Marketingové "Cookies" slouží ke sledování chování zákazníka na webu. Jejich cílem je zprostředkovat relevantní a užitečnou reklamu pro každého individuálního uživatele, čímž jsou výhodné pro všechny. (více)
Statistika
Statistické "Cookies" pomáhají majitelům webových stránek s porozumněním toho, jak se uživatelé na jejich stránkách chovají tím, že sbírají a reportují anonymní data. (více)
Technické
Tyto "Cookies" jsou pro funkčnost webové stránky nepostradatelné a zajišťují její fungování např. při navigaci a dostupnosti uživatelských sekcí. Tato stránka nemůže správně fungovat, pokud nejsou "Cookies" povoleny. (více)
Personalizační
Tyto "Cookies" pomáhají především personalizovat obsah např. nabídkou konkrétních produktů dle historie vašeho procházení webu nebo podle objednávek. (více)
Bezpečnost
Bezpečnostní neboli security "Cookies" náš web nepoužívá. (více)
Uživatelské preference
Monitoruje souhlas uživatele, k poskytnutí uživatelských dat službám Googlu pro reklamní účely(více)
Perzonalizační data
Monitoruje souhlas uživatele, k zacílení personalizovaných reklam službami (produkty) Googlu. (více)
Souhlas s použitím "Cookies"
Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a ke zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat).
Vaše nastavení "Cookies" a další informace najdete na stránce nastavení "Cookies".
Jedna z kuchařských vychytávek, kterou se můžete s trochou vůle naučit. Může vypadat jednoduše,
ale má své náležitosti a k úspěchu je třeba koncentrace. Dobré na této šetrné metodě je, že zůstanou uchované
hodnotné látky a také výtečná chuť.
O co jde? Pokud to zkusíte, budete jídlo chystat ve vodě, vývaru nebo v mléku. Mluvíme
zde o nízkých teplotách - zhruba 70–80 stupňů. Jednoduše řečeno, tekutina nesmí
přesáhnout bod varu. Když ji budete pozorovat, během přípravy se má jenom malinko vlnit, nenápadně
čeřit. Nikoli bublat. Někdy se také používá termín „utajený var".
Pošírovat lze například maso, ryby, ústřice, knedlíčky, zeleninu nebo ovoce. Výborně
se tento způsob přípravy hodí pro drůbež, která tak je nakonec hezky šťavnatá. Kde se
pošírování vzalo? Původně se tato technika aplikovala na přípravu „ztracených" vajec. Takže
- co to vyzkoušet třeba právě od pošírovaných vajíček? Držíme palce!