Nastavení "Cookies"

Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a k zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat). S našimi partnery z oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informace o Vašem používání stránky v anonymizované formě. Bližší informace naleznete zde.

Souhlas s použitím "Cookies"

Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a ke zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat).

Vaše nastavení "Cookies" a další informace najdete na stránce nastavení "Cookies".

Potřebujete poradit? Volejte +420 605 185 000

Vepřová pečeně (kotleta)

Toto je hřbetní část vepře. Jde o ceněnou partii. Začíná od krkovice a dál pokračuje až k zadní části – kýtě. Tento kus bývá začištěný. Na povrchu najdete jen malé množství tuku. K dostání je s kostí či bez kosti.

vhodné maso
Nejlepší maso na vepřová pečeně (kotleta)
  • Vepřové
Ceska republika
Pečeně
Chlazené
189 Kč
Detail