Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a k zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat). S našimi partnery z oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informace o Vašem používání stránky v anonymizované formě. Bližší informace naleznete zde.
Marketing
Marketingové "Cookies" slouží ke sledování chování zákazníka na webu. Jejich cílem je zprostředkovat relevantní a užitečnou reklamu pro každého individuálního uživatele, čímž jsou výhodné pro všechny. (více)
Statistika
Statistické "Cookies" pomáhají majitelům webových stránek s porozumněním toho, jak se uživatelé na jejich stránkách chovají tím, že sbírají a reportují anonymní data. (více)
Technické
Tyto "Cookies" jsou pro funkčnost webové stránky nepostradatelné a zajišťují její fungování např. při navigaci a dostupnosti uživatelských sekcí. Tato stránka nemůže správně fungovat, pokud nejsou "Cookies" povoleny. (více)
Personalizační
Tyto "Cookies" pomáhají především personalizovat obsah např. nabídkou konkrétních produktů dle historie vašeho procházení webu nebo podle objednávek. (více)
Bezpečnost
Bezpečnostní neboli security "Cookies" náš web nepoužívá. (více)
Uživatelské preference
Monitoruje souhlas uživatele, k poskytnutí uživatelských dat službám Googlu pro reklamní účely(více)
Perzonalizační data
Monitoruje souhlas uživatele, k zacílení personalizovaných reklam službami (produkty) Googlu. (více)
Souhlas s použitím "Cookies"
Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a ke zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat).
Vaše nastavení "Cookies" a další informace najdete na stránce nastavení "Cookies".
- nejoblíbenější řez mezi steakaři s ikonickým tukovým okem uprostřed
- nachází se v hřbetní části mezi nízkým roštěncem a krkem
/ podplečím
- Rib Eye je považován za jeden z nejhodnotnějších steaků - steak je vzhledově velice pravidelný, vysoký sval, válcovitého tvaru
- porcování tohoto kusu je velice jednoduché a vznikají pravidelné steaky, jeden jako druhý - u nás porcujeme na výšku steaku cca 2,5cm. Pokud chcete jinak, prosím napište nám do poznámky u objednávky
(více)
Původ:Argentina
Velikost kusu: 2,5 Kg
Dostupnost:Skladem
Trvanlivost:14 dnů
Skladování:0 - 4 °C
Zrání masa:
Vyzrálé
Vyzrálé
Maso zraje ve vákuu až 6 týdnů.
×
Chlazené
Chlazené
Chlazené - podmínky skladování: maso 0 - 4 stupně, uzeniny 4 - 7 stupňů
×
Mražené
Mražené - podmínky skladování: při teplotě -18 stupňů a nižší
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem. Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.
Porcování masa na míru
U vážených produktů je cena orientační, finální cena bude spočítána za základě konečné váhy produktu.
×
Večery v Buenos Aires
Argentinci jsou velcí jedlíci. Hodování mají rádi a dokážou také spořádat pěkné porce. Maso hraje jasně prim. Italové zase zanechali stopy v oblibě těstovin. Vína to vše korunují. Večeře je královským jídlem dne. Jí se později - v restauracích mají napilno od deváté večer dál. Ideální je samozřejmě pochutnání pod širým nebem. Často se rovnou u grilu můžete dívat, jak se vaše porce připravuje. Jsou to pěkné flákoty, ty nejmenší mívají kolem 300 gramů. Průměrný Argentinec sní za rok 70 kg hovězího masa. V Evropě je to jen 20 kg - takže jak vidíte, máme co dohánět ;-)