Potřebujete poradit? Volejte +420 605 185 000
Tento produkt je vhodný na:
Steaky
Burgery
Smažení
Pečení
Vaření
Grilování
Dušení
Uzení
Bezlepkové

Argentinský hovězí Rib Eye

Vysoký roštěnec

- nejoblíbenější řez mezi steakaři s ikonickým tukovým okem uprostřed
- nachází se v hřbetní části mezi nízkým roštěncem a krkem / podplečím
- Rib Eye je považován za jeden z nejhodnotnějších steaků
- steak je vzhledově velice pravidelný, vysoký sval, válcovitého tvaru
- porcování tohoto kusu je velice jednoduché a vznikají pravidelné steaky, jeden jako druhý
- u nás porcujeme na výšku steaku cca 2,5cm. Pokud chcete jinak, prosím napište nám do poznámky u objednávky (více)

Původ: Argentina
Velikost kusu: 2,5 Kg
Dostupnost: Skladem
Trvanlivost: 14 dnů
Skladování: 0 - 4 °C
Zrání masa:
Vyzrálé
Chlazené
Vyberte množstvi
250g
500g
750g
1kg
1,5kg
Celý kus
Jak si přejete naporcovat?
po 250g
V celku
950 Kč
/ 1 kg
Cena je uvedena s DPH
Přidat do košíku
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem.
Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.

Večery v Buenos Aires

Argentinci jsou velcí jedlíci. Hodování mají rádi a dokážou také spořádat pěkné porce. Maso hraje jasně prim. Italové zase zanechali stopy v oblibě těstovin. Vína to vše korunují. Večeře je královským jídlem dne. Jí se později - v restauracích mají  napilno od deváté večer dál. Ideální je samozřejmě pochutnání pod širým nebem. Často se rovnou u grilu můžete dívat, jak se vaše porce připravuje. Jsou to pěkné flákoty, ty nejmenší mívají kolem 300 gramů. Průměrný Argentinec sní za rok 70 kg hovězího masa. V Evropě je to jen 20 kg - takže jak vidíte, máme co dohánět ;-)
Recept