Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a k zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat). S našimi partnery z oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informace o Vašem používání stránky v anonymizované formě. Bližší informace naleznete zde.
Marketing
Marketingové "Cookies" slouží ke sledování chování zákazníka na webu. Jejich cílem je zprostředkovat relevantní a užitečnou reklamu pro každého individuálního uživatele, čímž jsou výhodné pro všechny. (více)
Statistika
Statistické "Cookies" pomáhají majitelům webových stránek s porozumněním toho, jak se uživatelé na jejich stránkách chovají tím, že sbírají a reportují anonymní data. (více)
Technické
Tyto "Cookies" jsou pro funkčnost webové stránky nepostradatelné a zajišťují její fungování např. při navigaci a dostupnosti uživatelských sekcí. Tato stránka nemůže správně fungovat, pokud nejsou "Cookies" povoleny. (více)
Personalizační
Tyto "Cookies" pomáhají především personalizovat obsah např. nabídkou konkrétních produktů dle historie vašeho procházení webu nebo podle objednávek. (více)
Bezpečnost
Bezpečnostní neboli security "Cookies" náš web nepoužívá. (více)
Uživatelské preference
Monitoruje souhlas uživatele, k poskytnutí uživatelských dat službám Googlu pro reklamní účely(více)
Perzonalizační data
Monitoruje souhlas uživatele, k zacílení personalizovaných reklam službami (produkty) Googlu. (více)
Souhlas s použitím "Cookies"
Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a ke zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat).
Vaše nastavení "Cookies" a další informace najdete na stránce nastavení "Cookies".
JEMNÉ POCHUTNÁNÍ
Svíčková patří mezi to nejlepší, co můžete mít. A to hlavně pro slavnostní příležitosti.
Pro tuto část jsou charakteristická velmi jemná vlákna a minimum tuku na povrchu.
U kvalitních kusů z býka je viditelné decentní tukové mramorování na řezu.
Svíčkovou najdete pod nízkým roštěncem a je to ten nejméně namáhaný sval. Právě díky tomu je tak dobrá. Nejčastěji se z ní dělají steaky nebo tatarák.
(více)
Původ:Česká republika
Velikost kusu: 1,8 Kg
Dostupnost:Není skladem
Trvanlivost:10 dnů
Skladování:0 - 4 °C
Chlazené
Chlazené
Chlazené - podmínky skladování: maso 0 - 4 stupně, uzeniny 4 - 7 stupňů
×
Mražené
Mražené - podmínky skladování: při teplotě -18 stupňů a nižší
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem. Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.
Porcování masa na míru
U vážených produktů je cena orientační, finální cena bude spočítána za základě konečné váhy produktu.
×
Jazykové okénko
Proč se svíčkové říká svíčková? Přemýšleli jste někdy o tom? Výkladů je vícero. Ve středověku údajně bylo zvykem cechu, že jednou za rok mistr pohostil na večeři své tovaryše. Obvykle se takové posezení pořádalo po letních prázdninách. Tedy při návratu k učení. Na stole býval prý inkriminovaný kus masa. A také svíčky...