Potřebujete poradit? Volejte +420 605 185 000
Tento produkt je vhodný na:
Steaky
Burgery
Smažení
Pečení
Vaření
Grilování
Dušení
Uzení
Bezlepkové

Uruguayský hovězí Chuck Roll

Chuck Roll

NĚCO NA BURGERY?
Před vámi je kus předního hovězího. U nás známý jako podplečí. Pokud máte náladu stvořit burgery, jste na správné adrese. Ale ani při úvaze o steaku či grilování se nespletete. (více)

Původ: Uruguay
Velikost kusu: 6 Kg
Dostupnost: Vyprodáno
Trvanlivost: 14 dnů
Skladování: 0 - 4 °C
Zrání masa:
Vyzrálé
Chlazené
Vyberte množstvi
600g
1kg
1,5kg
2kg
2,5kg
celý kus
499 Kč
/ 1 kg
Cena je uvedena s DPH
*Cena je orientační z důvodu možné odchylky při porcování masa řezníkem.
Dopravu realizujeme z vlastních zdrojů i smluvními partnery, více o dopravě a platbě naleznete zde.

Všechno chce svůj čas

O tom, jak dobré je maso na vašem talíři, rozhoduje mnoho věcí. Velkou roli hraje i zrání. Je to biochemický proces, který se odehrává po porážce ve svalové tkáni. Maso se mění, postupně se stává měkčím, křehčím a získává tak typickou vůni a vzhled. Hovězí maso zraje při teplotách kolem nuly a opravdová hovězí chuť se vyvine asi po 14 dnech. Nejlepší bývá obvykle s blížícím se koncem expirační doby. V případě masa z Uruguaye tedy 3-4 měsíce po porážce. Takže pokud chcete opravdu dobré maso na steak, nekupujte čerstvé :-)

Recept