
Argentinský hovězí Striploin

Připravili jsme si pro Vás malý předvánoční dárek. Do konce prosince máme v akci ty nejkvalitnější kousky
argentiského hovězí za skvělou cenu.
Vybrali jsme pro Vás výborné kousky jako je rib eye, striploin, rumpsteak a hovězí svíčková. Tak
neváhejte a ochutnejte vyzrálé argentinské hovězí maso!
Při koupi hovězího masa se rozhodně nezapomeňte ujistit, jak dlouho zrálo. Zrání masa má totiž velký vliv na jeho výslednou chuť.
Hovězí maso zraje při teplotách kolem nuly a opravdová hovězí chuť se vyvine asi po 14 dnech. Nejlepší bývá obvykle s blížícím se koncem expirační doby. V případě masa z Argentiny je to 3-4 měsíce intenzivního zrání a k vám se tedy dostává maso už vyzralé a připravené na kulinářský zážitek.
Také pro Vás máme pár tipů na to, jak si steak správně připravit. V našem prvním článku se dozvíte pár základních pravidel pro přípravu steaku. V druhém článku můžete zjistit jaký je rozdíl v propečení steaku a jak dlouho by jste měli steak dělat, aby jste si na něm co nejvíce pochutnali.