Nastavení "Cookies"
Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a k zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat). S našimi partnery z oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informace o Vašem používání stránky v anonymizované formě. Bližší informace naleznete zde.
Marketing
Marketingové "Cookies" slouží ke sledování chování zákazníka na webu. Jejich cílem je zprostředkovat relevantní a užitečnou reklamu pro každého individuálního uživatele, čímž jsou výhodné pro všechny. (více)
Statistika
Statistické "Cookies" pomáhají majitelům webových stránek s porozumněním toho, jak se uživatelé na jejich stránkách chovají tím, že sbírají a reportují anonymní data. (více)
Technické
Tyto "Cookies" jsou pro funkčnost webové stránky nepostradatelné a zajišťují její fungování např. při navigaci a dostupnosti uživatelských sekcí. Tato stránka nemůže správně fungovat, pokud nejsou "Cookies" povoleny. (více)
Personalizační
Tyto "Cookies" pomáhají především personalizovat obsah např. nabídkou konkrétních produktů dle historie vašeho procházení webu nebo podle objednávek. (více)
Uživatelské preference
Monitoruje souhlas uživatele, k poskytnutí uživatelských dat službám Googlu pro reklamní účely(více)
Perzonalizační data
Monitoruje souhlas uživatele, k zacílení personalizovaných reklam službami (produkty) Googlu. (více)
Souhlas s použitím "Cookies"
Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a ke zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat).
Vaše nastavení "Cookies" a další informace najdete na stránce nastavení "Cookies".
Když jsme před časem byli v této jihoamerické zemi, nenechali jsme si ujít příležitost ochutnat jeden
z nejlepších steaků na světě. Těmi je proslavená restaurace Garcia v Montevideu. Je vyhlášená
hlavně pro svou specialitu - vysoký roštěnec zrající 40 dní ve frigorificu. Výsledkem dlouhého zrání je
dokonalá chuť. Ostatně se podívejte, jak Lukášovi svítí oči. Baby beef, jak je steak
nazýván na jídelníčku restaurace, je přitom stejně křehký a měkký jako svíčková.
Uruguay je pravda trochu z ruky. Díky Terrysu ale můžete mít tamní steaky na svém talíři i vy - tak
je neváhejte někdy vyzkoušet. Tedy pokud jste tak už neučinili.
Podívejte se, jaké vám vozíme krasavce.
A pokud se někdy dostanete do Uruguaye, určitě doporučujeme, abyste v žádném případě návštěvu
restaurace Garcia nevynechali. Hosté ji hodnotí skutečně velmi vysoko.