Nastavení "Cookies"
Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a k zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat). S našimi partnery z oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informace o Vašem používání stránky v anonymizované formě. Bližší informace naleznete zde.
Marketing
Marketingové "Cookies" slouží ke sledování chování zákazníka na webu. Jejich cílem je zprostředkovat relevantní a užitečnou reklamu pro každého individuálního uživatele, čímž jsou výhodné pro všechny. (více)
Statistika
Statistické "Cookies" pomáhají majitelům webových stránek s porozumněním toho, jak se uživatelé na jejich stránkách chovají tím, že sbírají a reportují anonymní data. (více)
Technické
Tyto "Cookies" jsou pro funkčnost webové stránky nepostradatelné a zajišťují její fungování např. při navigaci a dostupnosti uživatelských sekcí. Tato stránka nemůže správně fungovat, pokud nejsou "Cookies" povoleny. (více)
Personalizační
Tyto "Cookies" pomáhají především personalizovat obsah např. nabídkou konkrétních produktů dle historie vašeho procházení webu nebo podle objednávek. (více)
Uživatelské preference
Monitoruje souhlas uživatele, k poskytnutí uživatelských dat službám Googlu pro reklamní účely(více)
Perzonalizační data
Monitoruje souhlas uživatele, k zacílení personalizovaných reklam službami (produkty) Googlu. (více)
Souhlas s použitím "Cookies"
Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a ke zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat).
Vaše nastavení "Cookies" a další informace najdete na stránce nastavení "Cookies".
Marinovaní pomůže zvěřině uvolni všechny chutě. Tento recept si sice musíte připravit 24 hodin dopředu, ale výsledek bude stát určitě za to.
Jak na to?
Maso nakrájejte na malé medailonky a dejte do mísy, zalijte vínem, přidejte nakrájenou cibuli, najemno nakrájený česnek, jalovec, skořici, šalvěj, rozmarýn, sůl a pepř.
Promíchejte přikryjte a nechte marinovat alespoň 24 hodin v chladu, občas promíchejte.
Očištěnou mrkev, cibuli a celer nakrájejte a orestujte na oleji, zalijte skleničkou marinády a povařte do změknutí zeleniny.
Pak omáčku propasírujte, přidejte bramborový škrob a povařte 5 minut.
Srnčí medajlonky vyjměte z marinády a na másle opečte doměkka. Podáváme jemně přelité omáčkou, doporučná příloha: šťouchané brambory, nebo špekový knedlík. Nechte si chutnat! A na facebooku se s námi můžete podělit o své zkušenosti. Když nám pošlete svoje fotky, rádi je nasdílíme.