Nastavení "Cookies"
Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a k zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat). S našimi partnery z oblasti sociálních sítí, reklamy a webové analytiky současně sdílíme informace o Vašem používání stránky v anonymizované formě. Bližší informace naleznete zde.
Marketing
Marketingové "Cookies" slouží ke sledování chování zákazníka na webu. Jejich cílem je zprostředkovat relevantní a užitečnou reklamu pro každého individuálního uživatele, čímž jsou výhodné pro všechny. (více)
Statistika
Statistické "Cookies" pomáhají majitelům webových stránek s porozumněním toho, jak se uživatelé na jejich stránkách chovají tím, že sbírají a reportují anonymní data. (více)
Technické
Tyto "Cookies" jsou pro funkčnost webové stránky nepostradatelné a zajišťují její fungování např. při navigaci a dostupnosti uživatelských sekcí. Tato stránka nemůže správně fungovat, pokud nejsou "Cookies" povoleny. (více)
Personalizační
Tyto "Cookies" pomáhají především personalizovat obsah např. nabídkou konkrétních produktů dle historie vašeho procházení webu nebo podle objednávek. (více)
Uživatelské preference
Monitoruje souhlas uživatele, k poskytnutí uživatelských dat službám Googlu pro reklamní účely(více)
Perzonalizační data
Monitoruje souhlas uživatele, k zacílení personalizovaných reklam službami (produkty) Googlu. (více)
Souhlas s použitím "Cookies"
Používáme "Cookies" k tomu, abyste si návštěvu na našich stránkách maximálně užili. Mohou sloužit k personalizaci obsahu a reklam, k analýze návštěvnosti a ke zobrazení různých pluginů třetích stran (např. socialní sítě, online chat).
Vaše nastavení "Cookies" a další informace najdete na stránce nastavení "Cookies".
Postup přípravy vysokého roštěnce / rib eye steaku za použití reverzní metody a to ve dvou variantách - gril / gril a trouba / gril.
Připravili jsme si pro vás ukázku dvou variant - První za použití keramického grilu od začátku do konce. V druhé variantě jsme využili klasickou pečící troubu. Ideální pro milovníky steaků, kteří nemají při ruce klasický sofistikovaný grill. Oba steaky jsme pak finalizovali v grilu, který lze v případě nutnosti nahradit maximálně rozehřátou pánví - ideálně litinovou, nebo titanovou, které mají nejlepší vlastnosti pro přenos tepla.
Postup reverzní metody spočívá v počáteční nízké teplotě přípravy, ideálně v rozmezí 110-120°C, s cílem dosažení interní teploty steaku 43-48°C dle požadovaného finální stupně propečení. A následném, velice prudkém, ale krátkém grilování, při kterém získáme finální vzhled grilovaného steaku.
Tato metoda má za cíl rovnoměrné propečení celého steaku, obrovskou šťavnatost v každém
soustu a fantastický vizuální efekt na řezu. Příprava je velice jednoduchá a výsledek je téměř zaručen.
Nutné použití teplotní sondy pro kontrolu stavu propečení.
Detailní popis krok po kroku pro opravdové začátečníky. Pokud jste již
pokročilí, načerpejte z článku jen to, co vás zajímá.
Extra vysoké steaky Rib eye / vysoký roštěnec - rádi vám je v této velikosti připravíme. Pokud budete mít zájem, napište nám prosím do poznámky u objednávky.